All Brand Bordeaux

 

 

                                                             SE VCH SE UCH ALL BRAND BORDEAUX  IZOR     

Izor

Detta är våran Häffahäffa från Häffahäffa kullen som är våran första kull vilka är namnade efter gladiatorerna.

Vi trodde inte den skulle bli möjlig att genomföra då vi fann hanen pappan till kullen i Kanada. Efter många samtal och skriverier med jordbruksverket och Kanada bestämdes det att David flög med Natasha till just Kanada och bodde hos Jennifer och Daniel på Kennel Country Road 
Vi är otroligt glada och tacksamma för deras gästvänlighet och att dom var med och gjorde denna unika kull möjlig.

FB_IMG_1485118357324

Izor har en fantastiskt stark och väl musklad kropp, han är väl konstruerad och balanserad i kroppen.Han har ett välskuret trapetsformat huvud med kraftig haka och den "rätta" turn up" nosen som sina bröder. Han är alltid glad och är frikostig med sina kramar, han står då på bakbenen med framtassarna runt nacken och riktigt pressar så det blir en riktig björnkram.

 Han är en fantastisk viltspårare med ett fantastiskt tempo och arbetsteknik han har erhållit två
 HP i viltspår vilket är svårt för riktiga eftersökshundar att få, detta är enormt stort!!!! Vi kör även en hel del personsök vilket uppskattas enorm va våran "pöjk".Spår över huvud taget är helt klart Izors "grej".

Han gick sitt första spår när han var 16 veckor Izor är våran egna första uppfödda Viltspår Champion Izor blev även Svensk utställnings Champion i september 2014 . Izor kommer inte att ingå i vårat avelsarbete då han är högt belastad med dysplasi på både höfter och armbågar. Han är våran stora glädje och vi älskar honom så han är våran stjärna här hemma, helt enkelt våran Häffahäffa.

2009.05.05-2017.01.14 För alltid i våra hjärtan och minnen