All Brand Bordeaux

 

SE UCH NO UCH SE VCH ALL BRAND BORDEAUX LEIA

 

Natasha&Leia 2014-05-03 097

 

Detta är den efterlängtade dottern efter Natasha vi kämpat så för att få.
Natashas enda dotter, hon är otroligt lik sin mor men bara mcket mer och mycket större.
Hon har samma energi som sin mor med inte lika fullt explosiv. Leia är från våran andra kull "Starwarriors" Vi fann hennes pappa Corgano i England hos kennel Rubrics han var en import till England från Of Bord Empire. Vi är enorm tacksamma till Pat och Barry för deras gästvänlighet och möjligheten till denna fantastiska kull. Leia är Svensk viltspår champion Svensk -och Norsk utställnings champion. Hon blev svensk utställningschampion på sitt sjunde cert.Hon är Beteende och personbeskriven BPH.Leia växte enormt fort och mycket som valp hon hade enorm smärta under uppväxten jag var väldigt nära på att låta henne somna in vi höll henne nästan mager som valp av rädsla för att belasta hennes redan ömma leder.Hon är en stor tik på stadiga 70 kg.


 Vi hade hoppats på att föra Natashas blodslinjer vidare med Leia men tyvärr är det inte alltid det blir som man tänkt sig.Leia ingår inte i vårat avelsarbete pga av smärtsam tillväxt under sin uppväxt.


Vi är enormt tacksamma våra underbara vänner Lotta och Björn som tar så väl hand om denna "guldklimp" Töletöla som betyder så mycket för oss.

FB_IMG_1484857608430

2010-2017